+372 501 7284

Terassi omakotitaloon Terrass.ee:n mestareilta

Terassi tulee mieleen, kun aurinko paistaa korkealla, ikkunan takana on mukava nurmikko, kokonainen puutarha tai jopa kokonainen niitty. Joskus tekisi mieli kattaa kahvipöytä pihalle, mutta pöytä heiluu ja tuolinjalat vajoavat maahan. Kesän kuluessa tallataan kovaksi kestävinkin nurmikko.

Jos saisi ikkunan alle tai oven eteen pienen terassin, niin joutuisi jalkineissa huoneisiin myös vähemmän roskaa. Omakotitalon terassin rakentaminen omin voimin vaatii paljon työtä ja saattaa tapahtua, että koko piha jää pitkäksi aikaa sekaisin.

Terassi rakennetaan muutamassa päivässä

Terrass eramule

Terassin rakentaminen kotipihallenne ei pitäisi tarkoittaa sitä, että kodistanne tulee rakennuskohde moneksi kuukaudeksi. Kunnon terassi, jolla on mukava viettää aikaa, valmistuu päivässä tai parissa. Terassin rakentamiseen kuluu Terrass ee:n mestareilla muutama päivä. Tekemiemme töiden ja rakentamiskokemuksemme ansiosta voimme myöntää töillemme vuoden takuun.

 

Terassit tarjoavat nautintoa

Mikä voisi olla mukavampaa kuin juoda kasteisena aamuna terassilla kupillinen kahvia? Aurinkoisina päivinä tulee terassista kodin mukavin paikka, jolle keskittyy koko pihaelämä. Aurinkotuolissa lököttää se, joka nauttii auringonpaisteesta, muilla terasseilla hihkuvat lapset. Jossakin on terassista tullut ulkoilmatoimisto.
Ja kun järjestetään grillijuhlat, niin missä muualla kuin terassilla?

Terassi Terrass.ee:n mestareilta

Terassin rakentaminen alkaa suunnittelusta, sijainnin valinnasta ja mittauksista. Tarpeen vaatiessa tulisi teettää suunnitelma. Ku mittaukset on tehty, lähetä ne meille, jotta voisimme tehdä tarjouksen. Ensimmäiset aamukahvit voitte nauttia uudella terassilanne jo seuravana päivänä rakentamisen jälkeen. Käytämme terassin rakentamisessa valmiita perustuspaaluja sekä etukäteen työstettyjä ja viimeisteltyjä materiaaleja, minkä ansiosta ne eivät tarvitse rakennuskohteessa aikaa kuivumiseen eivätkä kovettumiseen. Kokemuksemme, hyvät työvälineet ja sopivat terassimateriaalit tarjoavat mahdollisuuden rakentaa terassinne päivässä tai parissa. Mitä nopeammin työt valmistuvat, sitä vähemmän häiritään teidän päivittäisiä kotipuuhianne ja sitä pienempiä ovat myös rakennuskustannukset.

 

Kaunis ja kestävä terassi Terrass.ee:n mestareilta

Koska tekemämme työ on kaikin puolin laadukas, myönnämme kahden vuoden takuun. Täytämme tilaukset viikon kuluessa ja terassin rakentamiseen kuluu päivä tai pari.